Een Golf van Hoop: Hoe Uw Steun Licht Brengt in Oekraïne

In de schaduw van het conflict dat Oekraïne heeft overschaduwd, brengt “Steun Oekraïne” een licht van hoop en solidariteit dankzij de onvermoeibare inspanningen van onze vrijwilligers en onze partner NGO’s. Wij geloven in humaniteit en compassie, voor de meest kwetsbaren, de weerloze en onschuldige kindjes.

Doorheen het land, in steden zoals Charkiv, Kyiv, en Mikolaev, heeft “Steun Oekraïne” een cruciale rol gespeeld in het verzachten van de ontberingen die door de oorlog zijn veroorzaakt. Van het leveren van medische benodigdheden die levensreddend zijn tot het verstrekken van essentieel schoolmeubilair dat een continuïteit van onderwijs waarborgt; van het brengen van gebreide kleding om de winterkou te verdrijven tot het verstrekken van kindervoeding om honger te bestrijden. Elk gebaar van hulp illustreert de diepe verbondenheid van onze organisatie met de Oekraïense gemeenschap.

Een van onze meest hartverwarmende projecten is de aanleg van een nieuw speelplein bij een weeshuis in de Lviv oblast. Dit speelplein is niet zomaar een plaats van plezier en spel, maar een symbool van normaliteit en veiligheid voor kinderen wiens levens zijn ontwricht door conflict. Het biedt een ontsnapping aan de harde realiteit en de mogelijkheid voor kinderen om gewoon kind te zijn – een zeldzaamheid in tijden van oorlog.

De impact van onze inspanningen strekt zich ver uit, maar we zijn ons er terdege van bewust dat ons werk verre van voltooid is. Het voortdurende conflict in Oekraïne betekent dat de behoefte aan hulp onverminderd groot blijft. Kinderen en families blijven afhankelijk van de generositeit en steun van mensen zoals u, die weigeren toe te kijken vanaf de zijlijn.

Dit is een oproep aan iedereen die gelooft in het maken van een verschil, in het verspreiden van hoop in de donkerste tijden. Uw bijdragen, hoe groot of klein ook, hebben een diepgaande impact op het leven van diegenen die ze het meest nodig hebben. Door “Steun Oekraïne” te steunen, versterkt u een keten van solidariteit die verder reikt dan grenzen en culturen.

Laten we samen de handen ineen slaan om licht en liefde te brengen in de harten van de kinderen in Oekraïne. Uw steun is hun toekomst. Help ons om te blijven helpen. Samen kunnen we een wereld van verschil maken voor de kinderen die onze hulp het meest nodig hebben.

Sluit u aan bij onze missie en maak vandaag nog uw bijdrage op steunoekraine.be Uw steun verandert levens.

Word een verschil-maker

Vragen?
Contacteer ons

Heeft u vragen, suggesties of wilt u meer weten over hoe u kunt helpen? Laat het ons weten via onderstaand formulier. We kijken uit naar uw bericht!

Jekaterina Demidova

Voorzitter

Ad de Wit

Magazijn en Transport